Απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: «Θα γελούσα με το black χιούμορ του αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα των πολιτών»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης δεν άφησε αναπάντητη την ατάκα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της βουλής ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κινδυνεύει να γίνει κόμμα Black Friday, μείον 50%».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο βίντεο που δημοσίευσε λέει ότι «σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης ειρωνεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να γίνει κόμμα Black Friday. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες».

propoli

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσίευσε στοιχεία από ρεπορτάζ για την ακρίβεια η οποία μαστίζει τα νοικοκυριά, και στη συνέχεια όπως λέει δίνει «δύο κάρτες δώρο λόγω Black Friday».

Συγκεκριμένα, στην πρώτη, εμφανίζεται ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία και στη δεύτερη, η τιμή του στοματικού διαλύματος σε αυτές τις τρεις χώρες.

«Θα του χρειαστεί (σ.σ. του Κυριάκου Μητσοτάκη) την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει ο Κασσελάκης.

Δείτε επίσης: Στ. Κασσελάκης: Πόσοι τολμάνε να έρθουν εδώ μέσα στον κόσμο να μιλήσουν;

Loading