Ανακοίνωση απάντηση σε όσα εξέδωσε πριν λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου εξέδωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.
«Τώρα είναι ώρα να πράξει το αυτονόητο και ο κ. Μητσοτάκης αντί να κρύβεται πίσω από τις χυδαιότητες του κ. Οικονόμου», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Και συνεχίζει: «Να απαντήσει γιατί ενώ είχε ενημερωθεί και αυτός και οι συνεργάτες του ήδη από τον Μάιο για τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα έλεγε απροκάλυπτα ψέματα στη Βουλή για τη θνητότητα εκτός ΜΕΘ και δεν έκανε τίποτα για την ενίσχυση του ΕΣΥ.
Περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης στο πόσες είναι οι απώλειες εκτός ΜΕΘ και να απολογηθεί στις χιλιάδες οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους λόγω της μη ενίσχυσης του ΕΣΥ».
Δείτε επίσης: ΠΑΜΕ – Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση ενάντια στον κρατικό προϋπολογισμό (pics&vid)
- Επική νίκη της Χέρακλες κόντρα στην Τσβόλε με 8-2
- Ομιλία Λίνας Μενδώνη στη Μεσογειακή Έκθεση Αρχαιολογικού Τουρισμού στο Πέστουμ: Βραβείο για το μινωικό μνημείο στον λόφο Παπούρα
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός ευθύνεται για την καταστροφή του πρωτογενούς τομέα
- 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Masterclass με την Κάθριν Τζορτζ για την τέχνη της ενδυματολογίας
- Μπαρτζώκας: Το κακό παιχνίδι δεν αποτελεί κριτήριο για τον Φουρνιέ – Ο τρόπος παιχνιδιού μας διδάσκεται σε σεμινάρια
![]()
