Χάρης Ρώμας για Πόπη Τσαπανίδου: Αλαζονεία είναι η δήλωσή της πριν από τις εκλογές

Όσα δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου για τα παρελκόμενα των εθνικών εκλογών της 21ης Μάϊου.

ε μία καταγγελία προχώρησε το πρωί της Κυριακής η Πόπη Τσαπανίδου, υποστηρίζοντας ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν «οδηγίες» από «τον μηχανισμό προπαγάνδας της ΝΔ» προκειμένου να βγουν άκυρα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

propoli

Ο ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού στην Αττική Χάρης Ρώμας, θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου, σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και τις φωνές που κάνουν λόγο για αλαζονεία από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

«Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έκανε αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία στις εκλογές και προσωπική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη – δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς, μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα – αμέσως ξεκίνησε μία μικροψυχία σε σχέση με το εάν θα πρέπει να χαρούν οι νικητές», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Έλεγαν αμέσως ως αντίλογο ότι βλέπουν αλαζονεία. Για την περίπτωση του κυρίου Γεωργιάδη, όλοι ξέρουμε ότι η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης χρειάζεται να είναι συναινετική, πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές. Δεν είναι χαζός ο κύριος Γεωργιάδης, ήθελε να πανηγυρίσει», υπογραμμίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου.

«Από το σημείο αυτό μέχρι να φορτώνεται όλη η Νέα Δημοκρατία αλαζονεία είναι άτοπο. Για την κυρία Πόπη Τσαπανίδου να πω ότι αλαζονεία είναι η δήλωσή της πριν από τις εκλογές ότι, εάν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει πέσει ο κόσμος θύμα της προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας», προσθέτει ο Χάρης Ρώμας.

«Είναι όλα καταγεγραμμένα, τα παίζουν ξανά και ξανά. Και απάντησε η Πόπη Τσαπανίδου ότι: ναι, με τόσο καλό πρόγραμμα που έχουμε, θα είναι θύμα προπαγάνδας. Άρα εκ των υστέρων το 41% των πολιτών πέφτει θύμα προπαγάνδας και δεν έχει το μυαλό να καταλάβει τι ψηφίζει», καταλήγει ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε επίσης: Νικήτη: Άγνωστη τηλεφωνούσε στο Γυμνάσιο της περιοχής και προσποιούνταν τη μητέρα 14χρονης

Loading