ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – N. Ανδουλάκης: «Tο ΠΑΣΟΚ επιστρέφει» (vid)

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο αρχηγείο του Νίκου Ανδρουλάκη με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων όπου επιβεβαίωναν όχι μόνο την είσοδο του στον β γύρο αλλά και την πρωτιά του στην πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών – Δείτε τι δήλωσε

O Nίκος Ανδρουλάκης έφτασε στο γραφείο του στην οδό Ιπποκράτους στις 12:40 όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και επιφωνήματα. Ο ίδιος προχώρησε στην εξής δήλωση:

propoli

«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που ήρθαν και μας τίμησαν σε αυτή την πολύ μαζική διαδικασία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, που δώσαμε έναν αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, με αξιοπρέπεια και ενότητα. Την ενότητα που είναι και η βασική παρακαταθήκη της αείμνηστης Προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά.

 Από την αρχή αυτής της προσπάθειας, είπα ότι η δύναμη μου είναι η βάση της Παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου έκαναν και δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εντολή τους για ανανέωση, για ενότητα και πολιτική αυτονομία.

 Η Δημοκρατική Παράταξη απόψε επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, τηλεφώνησε στους γονείς του και στη συνέχεια συνεργάτες του σε όλη τη χώρα.

Σε ανάλογο κλίμα και η ανάρτηση του στο facebook:

Δείτε επίσης: Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανδρουλάκης και Παπανδρέου στον β! γύρο – Προηγείται ο Ανδρουλάκης με 36,96% στο 91,77% των ψήφων

Loading