ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Επίθεση Τσίπρα στον Μητσοτάκη για την ΕΥΠ: «Εμείς παρακολουθούσαμε την Greek Mafia – Επί των ημερών σας διοικεί η Greek Mafia»

Μάχη σε όλα τα μέτωπα στην Βουλή, με αφορμή της παρακολουθήσεις και την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2023.

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης πρόταξαν τα ξίφη τους με τον πρώτο να μιλάει και για την ΕΥΠ και την Greek Mafia.

propoli

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΥΠ παρακολουθούσε την Greek Mafia ενώ επί ΝΔ η Greek Mafia διοικεί.

«Επί ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ παρακολουθούσε τη λεγόμενη Greek Mafia ενώ επι των ημερών σας η Υπηρεσία διοικούνταν από τη Greek Mafia» είπε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα για τον Προϋπολογισμό: «Είναι προϋπολογισμός λεηλασίας και είναι ο τελευταίος της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

«Αυτός ο Προϋπολογισμός θα είναι ο τελευταίος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Άρα θα είναι και ένας Προϋπολογισμός που δε θα εφαρμοστεί», υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του για τον Προϋπολογισμό του 2023.

Τόνισε επίσης ότι «πολύ σύντομα, μια νέα προοδευτική κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα βρίσκεται σε αυτά εδώ τα έδρανα, και θα αναλάβει να τον αναθεωρήσει και να κατανείμει με δικαιοσύνη τα βάρη αλλά και τις δυνατότητες».

Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά του προϋπολογισμού ανέφερε ότι: «η κοινωνική αναλγησία, η αδικία, η προκλητική λεηλασία των μισθωτών και της μεσαίας τάξης, η προκλητική αφαίμαξη των αδύναμων στρωμάτων, των μη προνομιούχων και ταυτόχρονα η προκλητική εξυπηρέτηση λίγων και ισχυρών».

Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι το σχέδιο του είναι «η προκλητική αναδιανομή πλούτου και εισοδήματος από τους πολλούς σε λίγους ισχυρούς» και πως γι’ αυτό «το αίτημα για αλλαγή και δικαιοσύνη παντού, κερδίζει κάθε μέρα έδαφος στην ελληνική κοινωνία».

Δείτε επίσης: Σφοδρή επίθεση Τσίπρα για τον Προϋπολογισμό: «Είναι προϋπολογισμός λεηλασίας και είναι ο τελευταίος της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Loading