Γ. Φεστερίδης: Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του υπoψηφίου βουλευτή – “Το ΠΑΣΟΚ ξέρει και μπορεί”

Έντονη ήταν η πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα, το τριήμερο που μας πέρασε, για τον υποψήφιο βουλευτή β’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργου Φεστερίδη.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά την Παρασκευή ο υποψήφιος βουλευτής β’ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Εξοχή με κεντρικό σύνθημα “η πολιτική επανέρχεται”. Ο κ. Φεστερίδης αφού εξέφρασε την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει ως πρωταγωνιστής στην πολιτική σκηνή του τόπου, ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρισκόμενους κάνοντας λόγο για μια συγκινητική παρουσία. Την εκδήλωση προλόγισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Τρελλόπουλος ενώ το παρών έδωσε και ο Περιφ. Σύμβουλος κ. Χρήστος Παπαστεργίου.

propoli

Νωρίτερα της ίδια ημέρας, ο κ. Φεστερίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στη λαϊκή αγορά των Νέων Επιβατών. Ο υποψήφιος βουλευτής β’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής άκουσε τα προβλήματα των παραγωγών, οι οποίοι έκαναν λόγο για δυσβάσταχτα κόστη παραγωγής ενώ οι καταναλωτές έδωσαν έμφαση στις τιμές που όπως είπαν είναι στα ύψη.

Την Κυριακή της αποκριάς, ο κ. Φεστερίδης βρέθηκε στο παραδοσιακό καρναβάλι του δήμου Λαγκαδά μαζί με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ταχματζίδη και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Βούλα Πατουλίδου.

Δείτε επίσης: Καθαρά Δευτέρα: Τα παραδοσιακά έθιμα και ο συμβολισμός του χαρταετού

Loading