Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου μίλησε για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα
«Η Ελλάδα βρίσκεται στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, υπερβαίνοντας τις επιδόσεις πολλών χωρών με μεγάλη παράδοση και ταυτόχρονα υπολειπόμενη ελαχίστων όσον αφορά στην ελευθερία του Τύπου με βάση τα πορίσματα της έκθεσης του Media Pluralism Monitor, το οποίο τελεί μάλιστα υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης.»
Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, προσθέτοντας ότι καταγράφεται «σε πείσμα όσων δεν χάνουν ευκαιρία να κατασυκοφαντήσουν την πατρίδα μας, διαβάλλοντας παράλληλα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και τους λειτουργούς του Τύπου».
Καταλήγει δε σημειώνοντας ότι «με τις νέες μας νομοθετικές πρωτοβουλίες, οι επιδόσεις της χώρας μας θα βαίνουν συνεχώς βελτιούμενες. Η αλήθεια είναι απλή και δεν σκιάζεται».
Δείτε επίσης: Μέτρα στήριξης στο ηλεκτρικό ρεύμα: Στα 3,2 δις η επιδότηση στους λογαριασμούς
- Θρίαμβος του Περιστερίου με 93-86 απέναντι στον Προμηθέα στο 6ο τουρνουά Νίκος Φάσουρας
- Η τζόρτζια μελόνι θυμάται τις κυριακάτικες πάστες, προκαλώντας αντιδράσεις στην ιταλική αντιπολίτευση
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα ηγηθεί της τελετής μνήμης για τον Τσάρλι Κερκ στην Αριζόνα
- Πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο στην Νέα Πέραμο
- Θ. Κοντογεώργης: Στρατηγική ψυχραιμία και επιμονή για τα ελληνοτουρκικά – Η Ελλάδα διασφαλίζει τα κυριαρχικά της δικαιώματα