O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα στο Μάτι
«Κατόπιν δωρεάς της Κυπριακής Δημοκρατίας πρόκειται να κτιστούν στο πολύπαθο Μάτι κοινωνικές κατοικίες, οι οποίες θα παραχωρηθούν σε όλους τους πυρόπληκτους της περιοχής, των οποίων η πρώτη και μόνη κατοικία καταστράφηκε στην πυρκαγιά του 2018, αλλά και σε άλλους άστεγους», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Την κύρωση αυτής της συμφωνίας καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός μιλά από μόνο του και κάθε επιπλέον σχόλιο, πολιτικής και ηθικής διάστασης, περιττεύει», σχολιάζει επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Δείτε επίσης: Ανδρουλάκης: «Οφείλουμε κάθε μέρα να είμαστε δίπλα σε όσους δίνουν τον υπέρτατο αγώνα ζωής απέναντι στον καρκίνο»
- Τραμπ για τη νίκη της AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ: «Αληθινά μεγάλη βραδιά»
- Σαφές μήνυμα Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν τα πλήγματα σε ιρανικά πετρελαιοφόρα
- Φωτιά σε επιφυλακή: Red Code σήμερα σε Αττική και Εύβοια
- Ένταση στο στενό του Ορμούζ: οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν 2 αμερικανικά πολεμικά πλοία και 8 τάνκερ
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ πέντε ιρανικά δεξαμενόπλοια στον Κόλπο
![]()
