Γιώργος Αυτιάς: «Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, όμως είμαι πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δε θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ήταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Αυτιάς και Γιώργος Καλλιακμάνης.

propoli

Για την ακρίβεια ενόψει Πάσχα μίλησε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς, υποψήφιος ευρωβουλετής ΝΔ, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει στήριξη τόσο στους καταναλωτές όσο και τους παραγωγούς.

«Πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα καταναλωτή, την οικογένεια, να ζήσει το Πάσχα με φθηνότερη τιμή, αλλά να στηρίξουμε και τον παραγωγό».

«Γιατί πάμε Ευρώπη; Στην Ευρώπη θα συντελεστούν μεγάλες αλλαγές. Με την ΚΑΠ εξασφάλισε η πατρίδα μας να μην έχουν μείωση οι αγρότες όπως είχαν σε άλλες χώρες. Η νέα ΚΑΠ λόγω  κλιματικής αλλαγής φέρνει νέα πράγματα. Η δεύτερη μάχη είναι για την άμυνα της χώρας. Εξασφαλίσαμε μεγάλη επιχορήγηση να μην λαμβάνεται υπόψιν η δαπάνη για την άμυνα στο χρέος. Το τρίτο στοιχείο είναι καλύτεροι δρόμοι, καλύτερα νοσοκομεία, καλύτερα σχολεία και στήριξη εισοδήματος», είπε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καλλιακμάνης από την πλευρά του αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα ως ευρωβουλευτής, τονίζοντας πως αγαπά τη χώρα του και θέλει να προσφέρει.

«Στην Ευρωβουλή στην ατζέντα πρέπει να είναι πρώτα η ασφάλεια. Η εγκληματικότητα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, είναι διεθνές ζήτημα. Θα πρέπει να προτείνουμε πράγματα, όπως για το διαδίκτυο. Πρέπει να δημιουργήσουμε μία ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για το διαδικτυακό έγκλημα», είπε.

Άλλα θέματα που πρέπει να τεθούν στην ατζέντα είναι τα καύσιμα, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, τόνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου»

Ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη και την αγάπη που έχει δεχθεί από τον κόσμο.

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι «34 χρόνια ήσουν κοντά μας και τώρα πάρε το διαβατήριο». Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αυτή η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές τους», είπε.

«Δεν θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση. Ευχαριστώ, τρεις μου έκαναν επίθεση. Δεν θα απαντήσω σε αντιπάλους μου. Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε αντίπαλοι, πιστεύω ότι κινούμαστε παράλληλα. Όταν βρεθούμε εκεί και υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, είναι φανέλα εθνικής αυτό», σημείωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

«Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες»

«Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες, δεν υπάρχει χρώμα. Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες που βιώνουν την ακρίβεια, την κοροϊδία του κατώτατου μισθού, την αδιαφορία, στους συνταξιούχους που τους έχουν κόψει το ΕΚΑΣ, που τους λένε για αυξήσεις που δεν υπάρχουν», κατέληξε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Loading