Συνεχίζονται οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ, καθώς μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να μην κατέβει για πρόεδρος μια σειρά από στελέχη θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα.
Μέσα στα στελέχη είναι όπως όλα δείχνουν και ο Γιώργος Παπανδρέου, με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό της χώρας να συναντήσει τους υποψήφιους για την προεδρία.
Ο κ. Παπανδρέου ενημέρωση για αυτήν του την κίνηση την Φώφη Γεννηματά, στέλνοντας SMS δηλώνοντας τις προθέσεις του.
Οι προθέσεις του Παπανδρέου, σύμφωνα με το sms που έστειλε στην Γεννηματά, είναι «η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για τη μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες».
Ο κ. Παπανδρέου θέλει να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των υποψηφίων και μετέπειτα θα λάβει την απόφαση αν θα κατέβει για υποψήφιος ή όχι.
Δείτε επίσης: Γεωργιάδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κρυφτεί για την περίοδο 2015-2019»
- Μεγάλη φωτιά στον Πειραιά: Κτίριο με επαγγελματικούς χώρους καίγεται ολοσχερώς
- Σκληρό αίτημα προς την Κομισιόν για τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
- Αμφιλεγόμενη αφήγηση Τραμπ για την 11η Σεπτεμβρίου σε τελετή μνήμης
- Σοκ στις ΗΠΑ: Εφετείο μπλοκάρει την εφορία από το να δίνει στοιχεία μεταναστών στην ICE
- Σοκ στην Παιδεία: Η ΡΙSΑ δείχνει ελεύθερη πτώση για την Ελλάδα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
