ΚΙΝΑΛ προς ΝΔ: «Μη ντροπιάζετε άλλο τη χώρα» (vids)

«Δεν πρόκειται πια για μια περιστασιακή αντιδημοκρατική συμπεριφορά που εφαρμόζει η Kυβέρνηση μέσω των οργάνων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ

Μετά τα όσα συνέβησαν στη διαμαρτυρία των πυροσβεστών η οποία έλαβε χώρα σήμερα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ασκεί «μια μόνιμη δομημένη κατάσταση καταπίεσης κάθε φωνής στη χώρα που διεκδικεί αξιοπρέπεια και σεβασμό από το κράτος».

propoli

Επίσης το ΚΙΝΑΛ ζήτησε από το κυβερνών κόμμα να αφήσει τον λαό να αναπνεύσει, να ακούσει τα αιτήματά του και να μη ντροπιάζει άλλο τη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν σήμερα πυροσβέστες μόνιμοι, εποχιακοί και πενταετούς υποχρέωσης, οι οποίο επέδωσαν το κείμενο διαμαρτυρίας τους στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη λεωφόρο Κηφισίας, διεκδικώντας τα πάγια αιτήματά τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν την επίθεση των δυνάμεων καταστολής. 

Είναι αδιανόητο σε μια δημοκρατική χώρα να καταστέλλεται το δικαίωμα συγκέντρωσης και διαμαρτυρίας αυτών, που πριν λίγο καιρό, η Kυβέρνηση χαρακτήριζε ως ήρωες στις τραγικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Δεν πρόκειται πια για μια περιστασιακή αντιδημοκρατική συμπεριφορά που εφαρμόζει η Kυβέρνηση μέσω των οργάνων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πρόκειται για μια μόνιμη δομημένη κατάσταση καταπίεσης κάθε φωνής στη χώρα που διεκδικεί αξιοπρέπεια και σεβασμό από το κράτος.

Και που η Kυβέρνηση, ταπεινώνει, και καταδιώκει, με τον μόνο τρόπο που η δεξιά παράταξη της χώρας ξέρει. Να κτυπά, συλλαμβάνει και καταδικάζει ανθρώπους που διεκδικούν και αγωνίζονται για τα θέματα που τους απασχολούν.

Κάντε πίσω τώρα οι ιθύνοντες της Kυβέρνησης και αφήστε το λαό να αναπνεύσει, ακούστε τα αιτήματά του και υποστείλετε την φρικτή αλαζονεία σας. Και μη ντροπιάζετε άλλο τη χώρα.

Η Ελλάδα ανήκει σε όλους μας».

Δείτε επίσης: Π. Χρηστίδης: Είμαι η φωνή των αιτημάτων των νέων και όχι μόνο

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading