Ο Ντμίτρι Πεσκόφ απάντησε στον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Τζο Μπάιντεν Τζέικ Σάλιβαν
Την αντίδραση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ προκάλεσε η χθεσινή δήλωση του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Τζο Μπάιντεν, Τζέικ Σάλιβαν.
Ο κ. Σάλιβαν είπε πως «η Ρωσία έχει μια ιστορία του να χρησιμοποιεί την ενέργεια ως εργαλείο εξαναγκασμού, ως πολιτικό όπλο».
Το συγκεκριμένο σχόλιο, δεν έμεινε αναπάντητο από τον Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος στην ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης στους δημοσιογράφους είπε ότι «είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για μια λανθασμένη εκτίμηση».
Συμπλήρωσε πως, οι Ηνωμένες Πολιτείες, βοηθούν στο να υπάρχουν ανισορροπίες στην ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας επιβάλλοντας κυρώσεις.
Δείτε επίσης: Αχαΐα: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 51χρονο (pics)
- Ίος αλλάζει με σχέδιο: υποδομές, πολιτισμός και νέα τουριστική ταυτότητα
- Ρόδος: Το βοτσαλωτό ξαναβρίσκει ζωή μέσα από τα προγράμματα του Aegean Skills
- Κόντρες φωτιάς στη 3η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ
- Σοκ στην Αττάλεια: Πατέρας τριών παιδιών σκοτώθηκε σε βουτιά από προβλήτα ξενοδοχείου
- US Open: Πρόκριση για Σβιάτεκ και Γκοφ, εκτός Φριτς, Κις και Ανισίμοβα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
