Λοβέρδος για Γεωργούλη: «Ξέρουμε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που διακίνησε το όνομα της καταγγέλλουσας» (vid)

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος σήμερα στον ΣΚΑΪ με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και για το πως διακινήθηκε το όνομα του θύματος, της κας Ελένης Χρονοπούλου και έγινε γνωστό χωρίς την συγκατάθεσή της.

Όταν ρωτήθηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ αν είναι ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «ναι» και μάλιστα ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι του τηλεφωνούσαν δημοσιογράφοι και τον ρωτούσαν το όνομα του θύματος της κακοποίησης και του βιασμού.

propoli

«Τους απαντούσα ότι και να το ήξερα δεν θα τους έλεγα. Θα χτυπούσαμε δυο φορές το θύμα; Και ξαφνικά διακινείται ένα όνομα και βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και λέει ότι υπάρχει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την διακίνηση του ονόματος. Το ξέρουμε το όνομα. Και πήρα να ρωτήσω και μου είπαν και το όνομα. Δεν θα το πω όμως εγώ. Να το πει το κόμμα μου. Θέλω να πω σε αυτή την κυρία, το θύμα, δυο φορές συγχαρητήρια για την ανακοίνωσή της».

Κατά τα λοιπά ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στον τρόπο επιλογής των ευρωβουλευτών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στέλνουμε ανθρώπους με ένα κάρο λεφτά εκεί και μας εξευτελίζουν. Πρέπει να το ξαναδούμε. Δεν γίνεται ένα κόμμα να μην ξέρει τι γίνεται. Εδώ έχουμε βιασμό και βαριές σωματικές βλάβες και υπάρχει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι το είχαμε ακούσει ως φήμη από το 2020. Άκουσα τον κ. Τσίπρα να επαινεί την βελγική δικαιοσύνη προ μηνών. Στην προκαταρκτική εξέταση τα πράγματα προχωρούν γρήγορα. Στην κανονική διαδικασία τρία χρόνια για μια προκαταρκτική; Στην Ελλάδα δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό. Εγώ απεχθάνομαι την υποκρισία και πρέπει να σοβαρευτούμε. Δεν μπορεί να λες τη μια τι καλοί που είναι οι δικαστές στο Βέλγιο και τώρα να λες ότι αργούν».

Δείτε επίσης: Παπαδημούλης για Γεωργούλη: Δεν ήξερε ο Ανδρουλάκης και το ΕΛΚ και ήξερε ο Τσίπρας και το έκρυβε;

Loading