Για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ μίλησε ο υποψήφιος για την προεδρία του κινήματος, Ανδρέας Λοβέρδος τονίζοντας ότι η κάλπη του ΚΙΝΑΛ θα είναι η γιορτή της Δημοκρατίας.
«Απευθύνουμε κάλεσμα σε έντεκα εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες και θέλουμε να έρθουν στην κάλπη όσο περισσότερες και όσο περισσότεροι γίνεται» δήλωσε από τις Σέρρες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Το κάλεσμα όπως τόνισε «θα σημάνει πρώτον τον ενταφιασμό των κομματικών μηχανισμών και δεύτερον θα προετοιμάσει τη μεγάλη παράταξη του κέντρου και της κεντροαριστεράς όπως θα εκφραστεί στις επόμενες εκλογές».
Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε επίσης ότι: «προφανώς και περιμένουμε ψηφοφόρους που έχουν ψηφίσει άλλα κόμματα στο παρελθόν διότι αυτή ήταν η έννοια της ανοιχτή συμμετοχής που καθιερώθηκε το 2004» προσθέτοντας ότι «όποιος θέλει το μικρό ΚΙΝΑΛ προσδοκά και προσεύχεται να έρθουν πολίτες από το 6%. Όποιος θέλει ένα μικρό κόμμα θέλει να έρθουν μόνο αυτοί. Εμείς θέλουμε ένα μεγάλο κόμμα. Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε κόμμα του 45%. Εκεί θέλουμε να επιστρέψουμε».
Χαρακτηριστικά υπογράμμισε πως «θέλουμε να είναι η δική μας κάλπη γιορτή της Δημοκρατίας».
Δείτε επίσης: Ο κ. Σκέρτσος κάνει λόγο για παπαγαλάκια και… διαστρέβλωση
- Πρόεδρος Λιβάνου: Καταδίκη για τους νέους βομβαρδισμούς του Ισραήλ
- Ο Εμ. Μακρόν καλεί τον πρόεδρο της Συρίας να συμμετάσχει στον διεθνή συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους
- Καιρός: Μείωση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή
- Ντ. Τραμπ: Ανοιχτός σε διάλογο για άρση κυρώσεων κατά του Ιράν
- Η συμφωνία της Universal με την Udio αναδεικνύει τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στους δημιουργούς
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
