Για τους αντιεμβολιαστές και τις κινητοποιήσεις τους μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη τύπου στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως αντιεμβολιαστές υπάρχουν παντού στον κόσμο και πως οι αντιδράσεις στην Ελλάδα είναι σχετικά περιορισμένες.
Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε πως εκείνοι που έχουν ιδεολογικά θέση ενάντια στα εμβόλια δεν μπορούν εύκολα να πειστούν.
«Το μόνο που έχω να τους πω είναι ότι αναλαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Η δουλειά μας είναι να συνομιλούμε με όλους όσο κι αν έχουμε πολύ μεγάλη δυσκολία στην πειθώ. Πολιτική υποκίνηση δεν βλέπω, ενώ από την άλλη είναι σαφές ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έβαλε ποτέ πλάτη απέναντι στον εμβολιασμό. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θεωρώ ότι αυτές οι κινητοποιήσεις είναι υποκινούμενες», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.
Δείτε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης: Τέλος του 2023 το μετρό στη Θεσσαλονίκη – Τι ανέφερε για τα άλλα έργα υποδομής στην πόλη
- Σαφές μήνυμα Τσιόδρα για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Η πολιτική της Τουρκίας να αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κύπρου πρέπει να έχει συνέπειες από την ΕΕ
- F1: Νέοι κανόνες της FIA κλείνουν το «παραθυράκι» στο ανώτατο όριο δαπανών
- Πού κερδίζουν οι κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες τους Ευρωπαίους στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
- Σοκ στο BCL: βαριά ήττα της ΑΕΚ από την Αντβέρπ
- Στην Κομισιόν η καύση φυτικών υπολειμμάτων στην Τουρκία, με παρέμβαση Φ. Μπελέρη και Δημ. Τσιόδρα για τον Έβρο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

