ΕΠIΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΗ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Νικόλαος Παπαδόπουλος για τροπολογία μεταναστών: «Τέτοιες κυβιστήσεις θα τις ζήλευε και ο κ. Τσίπρας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ, Νικόλαος Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε στη Βουλή αναφορικά με την τροπολογία Καιρίδη ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

«Σκανδαλώδη» χαρακτήρισε την τροπολογία για τους ξένους εργάτες ο Νίκος Παπαδόπουλος, σε τοποθέτησή του για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας για την “Αναμόρφωση επαγγελματικής ασφάλισης, εξορθολογισμός ασφαλιστικής νομοθεσίας, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, σύστημα διορισμού και προσλήψεων των εκπαιδευτικών της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης και λοιπές διατάξεις” στην Ολομέλεια.

propoli

«Τη στιγμή που σε ολόκληρη την Ευρώπη τα κράτη αυστηροποιούν την νομοθεσία για τον περιορισμό των λαθρομεταναστευτικών ροών. Τι γίνεται επιτέλους στην χώρα μας;» τονίζει ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η τροπολογία κατατέθηκε αιφνιδιαστικά δίχως να δοθεί η δυνατότητα στην αντιπολίτευση να αντιδράσει. Υποστήριξε ότι “η τροπολογία δίνει τη δυνατότητα σε δεκάδες χιλιάδες, ίσως σε εκατοντάδες χιλιάδες, μετανάστες που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και έχουν συμπληρώσει τρία χρόνια, να αποκτήσουν ειδική άδεια διαμονής, με το πρόσχημα της έλλειψης εργατικών χεριών”. Απέδωσε στον υπουργό Εργασίας “κυβιστήσεις” από τις θέσεις που είχε και συμπλήρωσε ότι “αυτές οι μετατοπίσεις σας είναι πολύ πονηρές και θυμίζουν άλλες εποχές”.

«Τέτοιες κυβιστήσεις θα τις ζήλευε και ο μετρ των κυβιστήσεων ο κ.Τσίπρας», σχολιάζει στη συνέχεια.

Ακόμη, ο κ. Παπαδόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δυστυχώς έχει κάνει τη χώρα “Καφενείο, η Ελλάς, περάστε κόσμε”. Η “Νίκη” είπε “σε αυτό το νομοσχέδιο θα σας πει ένα τεράστιο “όχι” γιατί κανείς μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να αλλάξει το καθεστώς παραμονής των ξένων στην χώρα, γιατί προεκλογικά δεν τα είχατε πει αυτά στους ψηφοφόρους της μεταλλαγμένης μητσοτακικής ΝΔ”

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για τροπολογία Καιρίδη: Όμηρος ακροδεξιών αντιλήψεων ο Μητσοτάκης

Loading