Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε προειδοποιήσει από το 2020 ότι είναι πιθανό «να ακουστούν φήμες»

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε δώσει έναν χρόνο πριν μία συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι!». Η εκπομπή έφερε στο φως γισ πρώτη φορά κομμάτι της συνέντευξης που δεν είχε προβληθεί, με τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή να μιλά για το METOO.

Οι κατηγορίες για σωματική κακοποίηση και βιασμό σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από  την 38χρονη δικηγόρο, υπάλληλο της Κομισιόν και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήρθε να ταράξει τα νερά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

propoli

Ο ίδιος ο ευρωβουλευτής και γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει στο «Χαμογέλα και Πάλι!» στις 30/10/2021 και στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στο κίνημα του METOO.

Διευκρινίζεται πως στην τότε συνέντευξη αυτό το κομμάτι είχε αφαιρεθεί και σήμερα έρχεται στο φως για πρώτη φορά, όσα δήλωνε στην εκπομπή για τις γυναίκες που τού «χρεώνουν», τα «χτυπήματα» από δημοσιογράφους αλλά και για το METOO.

Πως αντιδρούσε στα δημοσιεύματα για δήθεν σχέσεις του;

«Στην αρχή ήθελα συνέχεια να πω να σταματήσουν, κάποια στιγμή επιχείρησα να μιλήσω με δημοσιογράφο που υπέγραφε το κείμενο. Πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι αυτό που θέλουν είναι «πιπέρι», «φωτιά», «λάδι », ώστε να δημιουργείται φασαρία», είχε πει ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Σε lifestyle πράγματα, όταν σου τα χρεώνουν, σου χτυπάνε λίγο τον χαρακτήρα. Τώρα που είναι στο πολιτικό πεδίο, όταν έρχονται και σου στέλνουν βέλη είτε γιατί δε σε γουστάρουν, ή να είσαι απέναντι και σου αμαυρώνουν αυτό που θες να κάνεις, ευνομία κακό για το σύνολο», συμπλήρωσε.

«Οι δημοσιογράφοι θα έρεπε να το σκέφτονται 2-3 φορές πριν βγάλουν ένα σχόλιο, ή πριν «χτυπήσουν» έναν άνθρωποι που πάει να κάνει κάτι για το σύνολο», επεσήμανε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής.

Μπήκε για να μείνει στην πολιτική ο Αλέξης Γεωργούλης;

«Δεν θέλω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός, αλλά θέλω να γίνω από φύση προσφορά στο σύνολο. Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν είναι για χόρταση.

Για το ελληνικό METOO:

«Ταράχτηκα  πάρα πολύ γιατί όταν βλέπεις κάτι που είναι λαμπερό, μία παράσταση κάτι, δεν μπορείς να δεις τι υπάρχει από πίσω, τι κόπος, αλλά και τι «σαπίλα» υπάρχει από πίσω. Ο ισχυρότερος επιβάλλεται με σεξουαλικό τρόπο στον ασθενέστερο και αυτό πρέπει να το δούμε, να κλειδώσουμε τον πυρήνα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Δείτε επίσης: Εκτός της ευρωομάδας «Left» ο Αλέξης Γεωργούλης

Loading