Ο Γ. Κουμουτσάκος κοινώνησε εν μέσω πανδημίας και… αντιδράσεων

Στο ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού βρέθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος και κοινώνησε, λίγες ώρες πριν η κυβέρνηση ανακοινώσει νέα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου παρακολούθησε τη λειτουργία την Πέμπτη (17/9) και στη συνέχεια κοινώνησε χωρίς να λάβει κανένα μέτρο προφύλαξης από τον κορονοϊό.

propoli

Μάλιστα, η κίνησή του ερμηνεύτηκε από εκκλησιαστικούς κύκλους ως «απάντηση» στη δήλωση που είχε κάνει την προηγούμενη μέρα ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, ότι «προτού σταματήσουν οι οικονομικές δραστηριότητες και κλείσουν επιχειρήσεις, θα πρέπει να σταματήσει η θεία κοινωνία».

Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και χρήστες του διαδικτύου

Η φωτογραφία όπου εμφανίζεται ο κ. Κουμουτσάκος να κοινωνεί κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και σχολιάζεται αρνητικά από την πλειοψηφία των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και την αντιπολίτευση.

Την ώρα που η κυβέρνηση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και απευθύνει έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα, η εικόνα ενός υπουργού που πράττει ακριβώς το αντίθετο δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη, αφού, επί της ουσίας, «σαμποτάρει» την όλη προσπάθεια.

Την ώρα που η κυβέρνηση εξαγγέλλει νέα μέτρα κατά της πανδημίας, ο κ. Κουμουτσάκος μεταλαμβάνει. Κόντρα στους…

Gepostet von Alexandros Nikolaidis am Freitag, 18. September 2020

Δείτε ακόμη:
Άναψε… φωτιές ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης!

Loading