“Και στο πέρασμά του από την Κοζάνη, ο κ. Τσίπρας ανέδειξε το χάσμα που τον χωρίζει απο την αλήθεια και την πραγματικότητα” τόνισε σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κοζάνη.
Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι δεν κατέθεσε προτάσεις και ότι απέφυγε “να τοποθετηθεί καθαρά”.
Είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ “παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι τα πιο κραταιά συστήματα υγείας στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν πρωτοφανή πίεση και στέλνουν ασθενείς ακόμα και σε άλλες χώρες” και “παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι η μια μετά την άλλη κυβερνήσεις σ’ όλο τον κόσμο, λαμβάνουν μέτρα ανάλογα με αυτά που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνησή μας για την ανάσχεση της πανδημίας“.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε επίσης, αναφερόμενος στην παρουσία του κ. Τσίπρα στην Κοζάνη, ότι “όπως για την πανδημία, έτσι και για την απολιγνιτοποίηση, απέφυγε να καταθέσει προτάσεις, απέφυγε να τοποθετηθεί καθαρά. Μετά την ‘προαιρετική υποχρεωτικότητα’ για τους εμοβλιασμούς, σήμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ, μίλησε για ‘πράσινο λιγνίτη’. Ο κ. Τσίπρας όμως έχει και ένα θλιβερό προνόμιο. Είναι ο μοναδικός πολιτικός που κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία, που σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο“.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Τσίπρας: «Μόνο στην Ελλάδα του Μητσοτάκη 150 ασθενείς εκτός ΜΕΘ»
- Ελλάδα: Χρυσό μετάλλιο στο World Taekwondo Para Grand Prix της Ρώμης
- Συναντήσεις Ζελένσκι στο Ηνωμένο Βασίλειο με Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς για την ασφάλεια της Ευρώπης
- Καμία ανοχή για υπονομευτές της δημοκρατίας, δηλώνει η Θεώνη Κουφονικολάκου
- Δροσιά χωρίς κλιματιστικό: Οι παραδοσιακές μέθοδοι δροσισμού των Νοτιοευρωπαίων
- Μεταγραφή φωτιά: Παναθηναϊκός προσφέρει 4 εκατ. ευρώ για Καμαρά από Σαρλερουά
![]()

