[364930] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / eurokinissi)

Π. Πολάκης – Γ. Τσίπρας: «Ελπίζουμε να ελέγχονται καλύτερα οι πληροφορίες ώστε να αποφεύγονται τα ακραία fake news»

Ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Γιώργος Τσίπρας, διαβεβαιώνουν με κοινή δήλωση ότι συλλέγουν υπογραφές με σκοπό να μειώσουν την επίδραση της μαζικής αποχώρησης μελών και στελεχών που στηρίζουν την ομάδα του Αχτσιόγλου.

Πιο αναλυτικά, οι Πολάκης και Γ. Τσίπρας διαψεύδουν δημοσίευμα του iefimerida «που μας εμφανίζει δήθεν να ‘μαζεύουμε υπογραφές ώστε να απομειώσουμε τον αντίκτυπο της μαζικής φυγής μελών και στελεχών που συντάσσονται με την ομάδα Αχτσιόγλου’».

propoli

Στην δήλωσή τους αναφέρουν ακόμη: «Περιττεύει ακόμη και η διάψευση. Η κακοβουλία των πηγών του δημοσιεύματος επιβεβαιώνεται από τα περί ‘μαζικής φυγής’ που υπάρχει μόνο στη φαντασία των ευσεβών πόθων των πηγών.

Κατά τα άλλα, είναι θετικό που η φαντασία τους δεν έφτασε μέχρι του σημείου να εμφανίζουν τον ίδιο τον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη ή/και την Κεντρική Επιτροπή να συλλέγουν υπογραφές μέσα στο κόμμα υπέρ του εαυτού τους.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να ελέγχονται καλύτερα οι πληροφορίες των ‘πηγών’ ώστε να αποφεύγονται τα ακραία fake news», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Παύλος Πολάκης και Γιώργος Τσίπρας.

Δείτε επίσης: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που επιτέθηκε σε γυναίκες στα Εξάρχεια

Loading