Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αυτό το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το προσυνέδριο της ΝΔ
Πριν το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo, θα διεξαχθούν δύο Προσυνέδρια σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, καθώς και δύο ακόμα προσυνεδριακές συζητήσεις εντός Αττικής μετά την πρώτη η οποία ήδη πραγματοποιήθηκε στο Αιγάλεω.
Το πρώτο προσυνέδριο στη Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα αυτό το Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 09:30, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι τοποθεσίες των συνεδρίων δεν είναι τυχαίες καθώς Θεσσαλονίκη και Κρήτη θα είναι πιθανότατα δύο από τις περιφέρειες στις οποίες θα είναι υποψήφιος ο πρωθυπουργός.
Υπενθυμίζουμε ότι στις περασμένες εκλογές του Ιουλίου 2019, ο κ. Μητσοτάκης είχε επιλέξει να είναι υποψήφιος στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών, στην Αχαΐα και στη Β’ Πειραιά.
Για τις εκλογές του 2023 το πιο πιθανό είναι να δούμε το όνομα του πρωθυπουργού να φιγουράρει για την Α΄Θεσσαλονίκης και για την Κρήτη, με το πρόκριμα να δίνεται στα Χανιά που είναι άλλωστε και η ιδιαίτερη πατρίδα του.
Η Κρήτη άλλωστε “βολεύει” καθώς είναι ένας τρόπος να αποδυναμώσει τη δυναμική του ΚΙΝΑΛ που παρατηρείται χάρη στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος κατάγεται από το Ηράκλειο.
- Σημαντική συνάντηση της Αθηνάς Αηδονά με τον Κώστα Καραμανλή
- Κοστίνια: Υποστηρίζει Βαγιαννίδη και Παυλίδη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου
- Πανσερραϊκός – Βόλος 3-0: Χρυσό τρίποντο για τα λιοντάρια
- Στο εισαγγελικό γραφείο ο Φάμελλος για τη χρηματοδότηση της ΝΔ και της Ομάδας Αλήθειας
- Νέο βίντεο αποκαλύπτει επεισόδια στην Πολυτεχνειούπολη – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στην υπάλληλο του κυλικείου