Επίθεση στον Μητσοτάκη εξαπέλυσαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι οι πολίτες σε λίγο θα τους διώξουν από τις θέσεις του.
«Οι γελοίες διαρροές του κ. Μητσοτάκη μήπως και πείσει πως δεν φταίει ο ίδιος αλλά οι υπουργοί του για τις παταγώδεις αποτυχίες της κυβέρνησής του και τα απελπιστικά αδιέξοδα των πολιτών, δεν πείθουν ούτε τον συμπαθέστατο Πίνατ, που ενίοτε δαγκώνει και κανέναν», αναφέρουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης δεν χρειάζεται να αγχώνεται για την αποδοτικότητά τους», συνεχίζουν οι πηγές της Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι «πολύ σύντομα οι πολίτες θα τους απαλλάξουν όλους μαζί από τα καθήκοντά τους».
Δείτε επίσης: Τσίπρας: Για να τελειώσει η επιβάρυνση του καταναλωτή πρέπει να τελειώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Απάντηση Οικονόμου
- Αεροδρόμια που θα σας αφήσουν άφωνους: Μάθετε για τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο
- Απειλές από τον Ιράν: Στόχοι οι αμερικανικές βάσεις λόγω της κλιμάκωσης στον Λίβανο
- Σοκ στη Στοκχόλμη: Πρώτη ήττα του Ντουπλάντις μετά από τρία χρόνια
- Σοκ στη Γάζα: Εννέα θάνατοι από ισραηλινές επιθέσεις ενώ η Αίγυπτος προχωρά σε νέες συνομιλίες για εκεχειρία
- Ελλάδα: Χρυσό μετάλλιο στο World Taekwondo Para Grand Prix της Ρώμης
![]()

