Ποιος θα πάρει την έδρα του Στέλιου Κούλογλου, αν την παραδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Στέλιο Κούλογλου να παραδώσει την έδρα του.

Τι δήλωσε ο Στέλιος Κούλογλου

propoli

Ο Στέλιος Κούλογλου, ανεξάρτητος πλέον Ευρωβουλευτής, μίλησε για πρώτη φορά μετά την επιστολή που έστειλε στον Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με την αποχώρησή του από την ευρωομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέσω του Open, εξήγησε τους λόγους της απόφασής του, ασκώντας κριτική εκ νέου στον πρόεδρο του κόμματος σημειώνοντας πως δεν «κάνει αντιπολίτευση, αλλά τροφοδοτεί τα πρωινάδικα σε επίπεδο προσωπικού κουτσομπολιού».

«Δεν μπορούσα πλέον να συμμετέχω, έστω και από τις Βρυξέλλες, σε ένα σίριαλ, γιατί η όλη κατάσταση έχει εξελιχθεί σε σίριαλ του Netflix. Δεν γίνεται σοβαρή αντιπολίτευση. Τα βράδια ο Μητσοτάκης εμφανίζεται και κάνει πολιτική μόνος του και ανενόχλητος και ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει στα πρωινάδικα σε επίπεδο προσωπικού κουτσομπολιό» είπε.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, κάνουν λόγο για «έλλειψη σοβαρότητας λαμβανόμενης της περιόδου που γίνεται», ενώ ζητάει από τον Στέλιο Κούλογλου να παραδώσει την έδρα στο κόμμα, με το οποίο εκλέχθηκε.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση που πράγματι παραδώσει την έδρα του ο Στέλιος Κούλογλου, το πιθανότερο είναι ότι τη θέση του θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών που, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2019, είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, άνθρωπος κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Aliri

Δείτε επίσης: Στο Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Loading