Σ. Σιμόπουλος: Υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας

Με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, κ. Χρήστο Μπουλούμπαση και τις προϊσταμένες των επιτελικών γραφείων ενδοοικογενειακής βίας συναντήθηκε, στα πλαίσια ενημέρωσής του για την καμπάνια «Μίλα, μη φοβάσαι» που προετοιμάζει για την ενδοοικογενειακή βία κατά των γυναικών, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος.

Στην σύσκεψη συμμετείχε και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της διεύθυνσης, κ. Δόμνα Λεωτόν.

propoli

Ακολούθησαν επισκέψεις του στα Επιχειρησιακά Τμήματα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Λευκού Πύργου.

Μετά το τέλος των επισκέψεων ο κ. Σιμόπουλος δήλωσε: «Το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας βρίσκεται δίπλα σε όλους μας, άσχετα αν δεν το βιώνουμε ή δεν το αντιλαμβανόμαστε. Είναι προφανές ότι είναι υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε κι εμείς, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στην αντιμετώπιση και καταπολέμησή του. Στα πλαίσια αυτά, επισκέφτηκα σήμερα για μία πρώτη ενημερωτική συνάντηση το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και τα  Επιχειρησιακά Τμήματα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Λευκού Πύργου. Θεωρώ ότι η πολιτεία έκανε μια σημαντική αρχή , η οποία όμως πρέπει να συνεχιστεί με ακόμη γρηγορότερα βήματα».

Δείτε επίσης: Δήμος Δέλτα: Συνάντηση με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στη ΓΑΔΘ

Loading