Σε καραντίνα Γεωργιάδης, Παπαθανάσης – Συνάντησαν επενδυτή με κορονοϊό

Σε καραντίνα θα παραμείνουν τις επόμενες ημέρες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο αν. υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, καθώς ήρθαν σε επαφή με επενδυτή θετικό στον κορονοϊό.

Οι δυο τους επρόκειτο να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

propoli

Ωστόσο, λίγο πριν ανέβουν στο αεροπλάνο ενημερώθηκαν ότι ένας εκ των επενδυτών που συνάντησαν την Τετάρτη (2/9) στο υπουργείο διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι κύριοι Γεωργιάδης και Παπαθανάσης αναχώρησαν για το σπίτι τους, όπου και θα παραμείνουν σε καραντίνα, έως ότου προβούν στο τεστ και διαγνωστούν αρνητικοί.

Η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου:

«Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στησημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί».

Δείτε ακόμη:
Κορονοϊός: Τέσσερις νεκροί σε λίγες ώρες – 23 θύματα από το Ασβεστοχώρι

Loading