Σήμερα το πρωί θα εξειδικευτούν τα μέτρα στήριξης των πολιτών απέναντι στην ακρίβεια, που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Σχετικές ανακοινώσεις θα κάνουν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 8:30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, «θα γίνουν οι ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των ανατιμήσεων στους πολίτες. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους υπουργούς: Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου».
Δείτε επίσης: Τσίπρας: «Πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό να εξαγγέλλει μέτρα στήριξης μιλώντας για ψίχουλα»
- Εκρήξεις στο Ιράν: Νέες επιθέσεις από τις ΗΠΑ προκαλούν ανησυχία
- Ενθουσιασμένος ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ για την ένταξή του στον Ολυμπιακό
- Σαφής προειδοποίηση Αραγτσί προς ΗΠΑ: Οφθαλμός αντί οφθαλμού
- Κωστής Χατζηδάκης: Σημαντική η συμβολή του Γιώργου Σουφλιά στον αυτοκινητόδρομο Ε65
- Σφοδρές αντιπαραθέσεις για τους 12 Παλαιστίνιους ποδοσφαιριστές που σκοτώθηκαν στη Γάζα
![]()
