Στο Athens Pride ο Χάρης Δούκας: Δεσμευόμαστε για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς

Στο Athens Pride ο Χάρης Δούκας: Δεσμευόμαστε για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς

Αθήνα: Ο δήμαρχος Χάρης Δούκας υποστηρίζει τη συμπερίληψη στο Athens Pride 2025, προάγοντας την κοινωνική ισότητα. Στα περίπτερα του Athens Pride 2025, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 14 Ιουνίου. Συνομίλησε με παρευρισκομένους, τονίζοντας ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει, να ονειρεύεται και να αγαπά όπως αισθάνεται.

Ο κ. Δούκας ανέφερε επίσης ότι η Αθήνα αποδεικνύει εδώ και 20 χρόνια τη δέσμευσή της στη συμπερίληψη, επισημαίνοντας την προσπάθεια για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς. «Πολεμάμε καθημερινά για αυτή την ιδέα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Η σκηνή του Athens Pride 2025 θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες και ομάδες που προάγουν το πνεύμα της υπερηφάνειας, της διαφορετικότητας και της ελευθερίας. Ανάμεσα τους, οι Someone Who Isn’t Me, μια queer φεμινιστική μπάντα με electro-pop ήχο, οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, ο τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος και η χοροθεατρική ομάδα Dagipoli Dance Co.

Επιπλέον, εντυπωσιακές εμφανίσεις θα κάνουν η Κατερίνα Στικούδη, η Γιώτα Νέγκα, και η Andromeda Balls. Το πρόγραμμα της κεντρικής σκηνής θα αρχίσει στις 20:30 με παρουσιαστές τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Andromeda Balls, ενώ η συμμετοχή των καλλιτεχνών είναι εθελοντική.

Οι διοργανωτές υπογραμμίζουν ότι το Athens Pride δεν είναι μια εμπορική συναυλία, αλλά μια πράξη ορατότητας και διεκδίκησης, για αυτό φέτος περιορίστηκαν οι χορηγοί που δεν συμμορφώνονται με τις αξίες της εκδήλωσης.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play