ΣΥΡΙΖΑ: «Με την 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων η κυβέρνηση χτυπά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα»

«Ένα ακόμη δείγμα του πως αντιλαμβάνονται την “ανάπτυξη”: Τα πάντα υπέρ των μεγάλων παικτών, αόρατες οι μικρές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Ένα δείγμα που έρχεται σε συνέχεια του τραπεζικού αποκλεισμού της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, του αποκλεισμού από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, του αποκλεισμού από κάθε ουσιαστικό αναπτυξιακό εργαλείο», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

propoli

Οι Αλέξης Χαρίτσης και Χάρης Μαμουλάκης στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν επίσης ότι:

«Η κυβερνητική διάταξη με την οποία επιτρέπεται η 24ωρη, 7ήμερη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων χωρίς καμία δικλείδα ασφαλείας, αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τα εργασιακά δικαιώματα».

«Ένα ακόμη δείγμα του πως αντιλαμβάνονται την “ανάπτυξη”: Τα πάντα υπέρ των μεγάλων παικτών, αόρατες οι μικρές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι. Ένα δείγμα που έρχεται σε συνέχεια του τραπεζικού αποκλεισμού της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, του αποκλεισμού από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, του αποκλεισμού από κάθε ουσιαστικό αναπτυξιακό εργαλείο», σχολιάζουν και καταλήγουν:

«Με απώτερο στόχο τον αφανισμό της μικρομεσαίας επιχείρησης, όπως πρεσβεύει και το “σχέδιο Πισσαρίδη”. Στις 21 Μαΐου θα πάρουν την απάντηση».

Δείτε επίσης: Αλ. Τσίπρας: «Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση»

Loading