Τέμπη | Στη Βουλή νέα δικογραφία για τον Κώστα Καραμανλή

Μια νέα δικογραφία για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών διαβιβάστηκε και ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ειδικότερα, η ποινική δικογραφία που αφορά τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή και τον πρώην υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη διαβιβάστηκε στη Βουλή, από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

propoli

Τις σχετικές ανακοινώσεις για τη διαβίβαση της δικογραφίας που αφορά στον Κώστα Καραμανλή και στον Μιχάλη Παπαδόπουλο έκανε στην Ολομέλεια ο προεδρεύων Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Μπούρας.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας, ο κ. Μπούρας ανακοίνωσε στο Σώμα ότι «από το υπουργείο Δικαιοσύνης διαβιβάστηκε στη Βουλή, σύμφωνα με τον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών, ποινική δικογραφία που αφορά τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον πρώην υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δικογραφία αφορά την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε γονέας θύματος για σημαντικές παραλείψεις.

Loading