Για σοβαρά στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και τους θάνατους των δύο άλλων παιδιών μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος
«Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Θα υπάρξει συνδυαστική ανάλυση με τις ιατροδικαστικές έρευνες και από τις περίπου 60 καταθέσεις που έχουν ληφθεί», είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Στη συνέχεια ο υπουργός σημείωσε: «Κανείς δεν γλιτώνει από τον νόμο. Η έρευνα είναι πολυσύνθετη και εξονυχιστική. Όποιοι εμπλέκονται δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους, αν έχουν στοιχειώδη συνείδηση».
Τέλος, αναφέρθηκε και στα ειδικά επιχειρησιακά κέντρα που κάνει η ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στις αυτοσχέδιες κόντρες στην παραλιακή. «Αυτή η πλάκα δεν θα επιτραπεί γιατί κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές. Ο νόμος είναι νόμος και αφορά όλους ανεξάρτητα από το πορτοφόλι τους» είπε αναφερόμενος στον οδηγό της Λαμποργκίνι που ανήρτησε σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο.
Δείτε επίσης: KINAΛ: «ΟΑΕΔ. Ούτε διαγραφές ούτε ΜΑΤ-Ενίσχυση των ανέργων»
- Σοκ στην Τανάγρα: Πτώση F-4 Fantom στην Athens Flying Week 2026, χωρίς τις αισθήσεις τους οι δύο πιλότοι
- Νέο ερευνητικό κέντρο για ηθική και τεχνολογία προαναγγέλλει το υπουργείο Ανάπτυξης
- Φωτιά στον Νέο Κουβαρά: Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο ΙΧ που τυλίχθηκε στις φλόγες
- Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Νέο Κουβαρά Αττικής μετά από φωτιά σε ΙΧΕ
- Παγκόσμιο Νέων: ασημένιος ο Κακουλάκης στα 3χλμ. νοκ-άουτ σπριντ
![]()
