Θεσσαλονίκη: Θερμή υποδοχή Ν. Ανδρουλάκη στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου (pics & vids)

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε στην πλατεία Ευόσμου τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

Ρεπορτάζ: Μαρία Αντωνιάδου – Χρίστος Φιλιππούδης

propoli

Ο κ. Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος συνομίλησε με τους πολίτες που τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.

Επίσης, επισκέφτηκε καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε και με καταστηματάρχες και επιχειρηματίες.

Ακολούθησε ομιλία του κ. Ανδρουλάκη στην αίθουσα του Δ.Σ. στο δημαρχείο Κορδελιού – Ευόσμου, παρουσία μελών του εμπορικού συλλόγου. Ανάμεσά τους και ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και μέλος του εμπορικού συλλόγου Ελευθερίου – Κορδελιού, Χρήστος Αντίνου.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε στην ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση που μαστίζει το σύνολο της αγοράς.

Στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου Κωνσταντίνος Σωτηράκης και οι υποψήφιοι πολιτευτές του κόμματος Μιχάλης Πάππου, Στέφανος Παραστατίδης και Αντώνιος Σαουλίδης.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου κ. Κωνσταντίνος Σωτηράκης, μίλησε στην κάμερα της politic και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης υποσχέθηκε ότι θα έρθει ξανά στη Θεσσαλονίκη άμεσα.

Ο αντιδήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Αντώνης Σαουλίδης με τη σειρά του, μιλώντας στην κάμερα της politic.gr, ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι θα είναι από τους νικητές των εκλογών. «Η ανασυγκρότηση και η ισχυροποίηση του διπολισμού ξεκινάει από τον προοδευτικό πόλο» τόνισε ο κ. Σαουλίδης.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 3 Απριλίου διοργανώνεται στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το προσυνέδριο του Κινήματος για την Υγεία, στο πλαίσιο του οποίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα απευθύνει ομιλία.

Δείτε επίσης: Στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ο Νίκος Ανδρουλάκης

Loading