Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν.
Η κατάσταση στην Ουκρανία δύο μήνες μετά την εισβολή της Ρωσίας ήταν το βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν.
Constructive discussion with @SecBlinken. Greece and the U.S. continue our close coordination as NATO Allies against Russia’s unprovoked military attacks on Ukraine.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) April 21, 2022
Όπως ανέφερε στο Twitter ο πρωθυπουργός «είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον υπουργό Μπλίνκεν. Η Ελλάδα και οι ΗΠΑ συνεχίζουμε τη στενή συνεργασία μας ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ κατά των απρόκλητων στρατιωτικών επιθέσεων της Ρωσίας στην Ουκρανία».
Δείτε επίσης: Λαμία: Κάμερα «αιχμαλώτισε» τον κλέφτη την ώρα που άρπαζε το τσαντάκι οδηγού από το αυτοκίνητό του (vid)
- Σοκ στη Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.278 θάνατοι από τον διπλό σεισμό
- Σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία Μερτς και Μπέρναμ για τη συνεργασία Γερμανίας-Βρετανίας
- «Καμίνι» η Θεσσαλονίκη σήμερα – Πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία
- Σαουδική Αραβία: Καταδικάζει τον ναυτικό αποκλεισμό των Χούθι
- Σταμάτησαν δύο πετρελαιοφόρα οι Φρουροί της Επανάστασης στο στενό του Ορμούζ
![]()
