ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Τσαπανίδου: «Η Δεξιά πουλάει εθνικοφροσύνη ενώ στην πράξη εξυπηρετεί την τουρκική προπαγάνδα»

«Η συνεχιζόμενη αθλιότητα με τη μειονότητα αποτελεί πρόγευση για το τι θα σημάνει την επαύριο των εκλογών μια ανεξέλεγκτη παντοδύναμη Νέα Δημοκρατία».

Απάντηση στον Άκη Σκέρτσο έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Πόπη Τσαπανίδου λέγοντας ότι «στο σημερινό μπρίφινγκ της Νέα Δημοκρατίας ο κ. Σκέρτσος συνέχισε το εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης».

propoli

Η κ. Τσαπανίδου δήλωσε ότι ο Άκης Σκέρτσος «δε δίστασε να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «εθνική εξαίρεση» νεκρανασταίνοντας τη διχαστική τοξικότητα των μετεμφυλιοπολεμικών χρόνων». Στην δήλωσή της, η κ. Τσαπανίδου κατηγορεί επίσης τον κ. Σκέρτσο ότι «επέμεινε, δε, στην προεκλογική εργαλειοποίηση της ΕΥΠ, καθώς και στη στοχοποίηση της μειονότητας» και «έφτασε μάλιστα στο σημείο να καταγγείλει τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Γιάννη Σαρμά, μια αυτονόητη θεσμικά συνάντηση σε κάθε δημοκρατικό πολίτευμα».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχολίασε ότι «για μία ακόμα φορά στην πρόσφατη ελληνική Ιστορία, η Δεξιά πουλάει εθνικοφροσύνη ενώ στην πράξη εξυπηρετεί την τουρκική προπαγάνδα» και πως «η συνεχιζόμενη αθλιότητα με τη μειονότητα αποτελεί πρόγευση για το τι θα σημάνει την επαύριο των εκλογών μια ανεξέλεγκτη παντοδύναμη Νέα Δημοκρατία».

Η κ. Τσαπανίδου συνεχίζει λέγοντας «το ξεκαθαρίζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω. Κόντρα στην προσπάθεια ορμπανοποίησης της Ελλάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο εγγυητής της δημοκρατίας. Ο φόβος δεν θα περάσει».

Δείτε επίσης: Τσαπανίδου για το θάνατο της εγκύου στη Ν. Μάκρη: Η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ

Loading