Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σιδερά μέχρι τον Ιούνιο του 2025, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Σιδερά. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2025.
Ο Γιώργος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018, ενώ τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 19χρονος αμυντικός εντάχθηκε το καλοκαίρι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ενώ έχει καταγράψει ήδη δύο συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό Β.
«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την επέκταση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό, όσο και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν στο σύλλογο. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και προσπάθεια προκειμένου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη», είπε ο Γιώργος Σιδεράς μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.»
Δείτε επίσης: Μεταξάς: «Να μην δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες ο Άρης»
- ΔΕΘ 2026: Ο Κυρ. Μητσοτάκης μιλά για την Ελλάδα του 2030 και τα νέα μέτρα
- ΔΕΘ 2025: Μήνυμα Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2030 και το σχέδιο έως το 2031
- Στη Μόσχα η συνάντηση Πούτιν με Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία
- Νέα συμφωνία ΔΕΘ-Θεσσαλονίκης βλέπει ο Τσεντεμείδης για το έργο ανάπλασης
- Σοκ προκαλεί η απώλεια των δύο χειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας, λέει ο Ν. Ανδρουλάκης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
