Στις 14 Οκτωβρίου θα δικαστεί εν τέλει η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της Super League, μετά την πρόσθετη παρέμβαση που έκαναν 11 από τις 14 ΠΑΕ.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε υπόψη το σχετικό αίτημα καθώς οι 11 από τις 14 ΠΑΕ ζήτησαν περισσότερο χρόνο χαρακτηρίζοντας «ασφυκτικές» τις προθεσμίες που έθεσε το Δικαστήριο.
Επίσης ως λόγο επικαλέστηκαν ότι το καταστατικό της ΕΠΟ δεν έχει ακόμη εγκριθεί, πως θέλουν να συλλέξουν και να προσκομίσουν στοιχεία με τα ισχύοντα στα τηλεοπτικά δικαιώματα σε άλλες χώρες.
Ο Ολυμπιακός χαρακτήρισε προσχηματικό το αίτημα αναβολής και ζήτησε την απόρριψη του αλλά η αναβολή εν τέλει δόθηκε.
Υπενθυμίζεται ότι η πειραϊκή ΠΑΕ έχει προσφύγει κατά της απόφασης της πλειοψηφίας των συλλόγων να θεσμοθετήσουν ως υποχρεωτική την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Δείτε επίσης: Απίστευτη συμπεριφορά ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία – Κλώτσησε διαιτητή στο κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο!(pic+vid)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς
- Συγκινητικές εκδηλώσεις στη Νορβηγία για την 22α Ιουλίου: Τιμούν τους 77 νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης
- Αυθεντική καρμπονάρα: Η συνταγή που θα σας μαγέψει
- Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα σε τέσσερις περιφέρειες με υποχρεωτική παύση υπαίθριων εργασιών
- Συρία: Ανθρωπιστική κρίση και θεσμικές εξελίξεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
