Τι είπαν για τον Έλληνα σούπερ σταρ
Την πλήρη αποθέωση από παλαίμαχους παίκτες του NBA γνώρισε ο Έλληνας μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να διανύει μια καλή περίοδο.
Μπασκετμπολίστας ο οποίος έπαιζε στα μέσα της δεκαετίας του ’80 μιλώντας στους Τζος Ρόμπινς και Σαμ Άμικ είπε:
«Ο Γιάννης θα είναι ο καλύτερος παίκτης της λίγκας, επειδή έχει βελτιώσει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του και είναι ακόμη στις καλύτερες του ημέρες».
«Το τρίποντο του θα βελτιωθεί και θα είναι πραγματικά ασταμάτητος», ανέφερε παίκτης που έπαιξε τη δεκαετία του ’90.
Από την άλλη ένας άλλος παίκτης της δεκαετίας του ’70 ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα «The Athletic» δήλωσε: «Κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Μπορεί μόνο να γίνει καλύτερος. Θα κερδίσει και άλλα πρωταθλήματα».
«Είναι τρομερά ανταγωνιστικός και καταλαβαίνει τις αδυναμίες του και δουλεύει πάνω σε αυτές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρίτσι Γκουερίν.
Δείτε επίσης: Τσαούσης: «Πολύ καλός προπονητής ο Λουτσέσκου» (vid)
- ΔΕΘ: Μητσοτάκης για το πλαίσιο στήριξης και την αυτοδυναμία
- Σφοδρή επίθεση Τσουκαλά κατά Μητσοτάκη για το πακέτο της ΔΕΘ και την ακρίβεια
- Ομπαμεγιάνγκ σε τροχιά αποθέωσης: «Ήρθε για να γράψει ιστορία» στη Ντεπορτίβο
- Θεσσαλονίκη: 15χρονη φέρεται να έβαλε φίλους της να χτυπήσουν 14χρονο για ερωτική αντιζηλία
- Έγκυος η Καλλιστώ Βαρδή: περιμένει το πρώτο της παιδί και αποκάλυψε το φύλο
![]()
