Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης (7/9) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League (13/9. 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης») κόντρα στον ΟΦΗ.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και εφαρμογής pressing, επιθετική τακτική και παιχνίδι τακτικής.
Ο Ματέο Γκαρσία συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Δημήτρης Μάνος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.
Αντίθετα, ο Άκης Μάντζιος είχε κανονικά στη διάθεσή του τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο φιλικό κόντρα στη Λαμία προ δεκαημέρου.
Αύριο, Τετάρτη, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Ζελένσκι καταγγέλλει την άρνηση του Πούτιν για διάλογο
- Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Σουφλιά από τον Νίκο Δένδια
- Δικαστική απόφαση στις ΗΠΑ: Ακύρωση περιορισμών στη νόμιμη μετανάστευση του Τραμπ
- Βαθιά θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Σουφλιά από τον Παύλο Μαρινάκη
- Συλλυπητήρια από Νικήτα Κακλαμάνη για την απώλεια του Γιώργου Σουφλιά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

