Εκεί θα γίνει η επέμβαση του 21χρονου
Στο Λονδίνο θα μεταβεί ο ποδοσφαιριστής του Άρη Μοχαμάντ Άλι έτσι ώστε να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό. Ο Ιρακινός, υπέστη ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης, τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.
Μετά την εξέταση, θα βρεθεί στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας έτσι ώστε να υποβληθεί στην επέμβαση που πρέπει και στη συνέχεια να κάνει την αποκατάστασή του.
Η ΠΑΕ Άρης αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
«Η ΠΑΕ θέλει να του εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες μετά την μεγάλη ατυχία που είχε. Αύριο λοιπόν θα μεταβεί στο Λονδίνο για να εξεταστεί ο παίκτης από τον προσωπικό του γιατρό και μετά θα πάει στο Ινσμπουργκ της Αυστρίας σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και εν συνέχεια θα παραμείνει εκεί για 1 μήνα για αποκατάσταση.
Μετά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης».
Δείτε επίσης: Ποτσετίνο: «Δώρο ζωής ο Μέσι»
- Μεταγραφή-έκπληξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε τον Ντάμφρις
- Τραμπ: Δεν απαιτείται συμφωνία για την απόκτηση ουρανίου από το Ιράν
- Αλαφούζος: «Αύγουστο 2027 μπαίνουμε στον Βοτανικό, λάθη σε προπονητές»
- Σημαντική αναβάθμιση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με νέα ΤΕΠ και λειτουργία στεφανιογράφου
- Σοκ για τη Γαλλία: Η Ακτή Ελεφαντοστού επικράτησε στο προτελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

