Η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Όμπλακ με την Ατλέτικο να ψάχνει τον αντικαταστάτη του
Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας αποτελεί διακαή πόθο του Αγγλου κόουτς, ο οποίος είναι διατεθειμένος να δαπανήσει για την απόκτηση του 60 εκατ. ευρώ, ενώ στα 90 εκατ. είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο 29χρονος Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας έφτασε στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπενφίκα, τον Ιούλιο του 2014 με 16 εκατ. ευρώ και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στην περίπτωση που φύγει ο Ομπλακ, ο οποίος δεσμεύεται ως το 2023 με τους Μαδριλένους, τότε οι «ροχιμπλάνκος» θα κινηθούν για την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από την Μπενφίκα!
Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο 27χρονος Ελληνας διεθνής τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την ομάδα της Λισαβόνας, ωστόσο δεν αποκλείεται σε περίπτωση που η ομάδα της Μαδρίτης καταθέσει μια καλή πρόταση να συναινέσει στην παραχώρηση του.
Δείτε επίσης: Κλοπ: «Είμαστε ένα βαθμό πίσω αλλά η Σίτι είναι πάντα πρώτη»
- ΓΣΕΒΕΕ: Μόλις το 3%-5% των μικρών επιχειρήσεων παίρνει τραπεζική χρηματοδότηση
- Κλείνει στις 10 το πρωί ο σταθμός του μετρό «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ»
- Νέα εποχή ανάπτυξης για τον Όμιλο Fourlis με αιχμή IKEA, INTERSPORT και Foot Locker
- Μαζική κινητοποίηση σήμερα στην Αθήνα με στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ και συγκέντρωση συνταξιούχων
- Γαλλία: Σε συναγερμό οι Αρχές μετά τα βίαια επεισόδια – Στρατός και χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους
![]()

