Οι Μπακς επικράτησαν στο Λος Αντζελες με 137-113 τον Κλίπερς.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το Μιλγουόκι σημείωσε την τρίτη διαδοχική νίκη και δείχνει έτοιμο για τη μεγάλη αναμέτρηση με τους Λέικερς του Λεμπρον Τζέιμς.
Ο Giannis ήταν ασταμάτητος και με 28 πόντους (6/12 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 10/12 βολές), 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 μπλοκ σε 30:48, οδήγησε την ομάδα του σε μία εύκολη νίκη. .
Άξιος συμπαραστάτης ο ο Τζρου Χόλιντεϊ (27 πόντοι, 13 ασίστ, 5 ριμπάουντ), ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Μπόμπι Πόρτις (24 πόντοι, 11 ριμπάουντ).
Οι Κλίπερς που έπαιξαν χωρίς τους τραυματίες Πολ Τζορτζ, Κουάι Λέοναρντ ξεχώρισαν ο Μάρκους Μόρις (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και ο Νόρμαν Πάουελ (28 πόντοι, 5/8 δίποντα, 4/8 τρίποντα).
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες – Πρώην ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ ο ένας από τους εννιά
- Αλλαγές στο στρατηγείο: Ο Μιχαΐλο Ντραπάτι νέος αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026
- Γιορτή σήμερα 22 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν και ποιοι Άγιοι τιμώνται
- Φωτιά σε διαμέρισμα στο Πασαλιμάνι προκαλεί αναστάτωση και κινητοποίηση
- Ψηφίστηκε ο προσωπικός βοηθός ΑμεΑ και η κατάργηση περικοπών στις συντάξεις χηρείας
![]()
