Μπαρτζώκας: «Έχουν γεννήσει τρεις παίκτες μας σε τρία παιχνίδια φέτος»

Το βράδυ της Παρασκευής (16/12), ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ σε έναν αγώνα για την Euroleague.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Μπαρτζώκα, σχετικά με τις απουσίες των παικτών του, έχουν προκαλέσει αίσθηση.

propoli

Ένας από τους παίκτες που απουσίαζε από τον αγώνα ήταν ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος απουσίασε για να στηρίξει τη σύντροφό του καθώς έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μιλώντας για την απουσία του Πίτερς ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Είναι δύσκολη η θέση μου. Γέννησε η γυναίκα του την ώρα του αγώνα και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Έχουν γεννήσει τρεις παίκτες μας σε τρία παιχνίδια, του Γκος στον τελικό της Ρόδου, του Φαλ και τώρα του Πίτερς. Να επικαλεστώ τη Θεά τύχη πώς μπορεί να συμβαίνει σε κρίσιμα παιχνίδια; Η παρουσία του Πίτερς προφανώς ήταν σημαντική, είναι ο καλύτερος σουτέρ μας.

Δεν έχω όμως να κάνω κάποιο σχόλιο, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ προσπάθησα με τον τρόπο που παίζουμε να μην είναι καθοριστικές οι απουσίες ενός παίκτη ή δύο, όπως συνέβη πέρσι ή και φέτος, όταν ο Γκος έχασε τον τελικό του Super Cup. Εγώ λέω ότι ένας παίκτης δεν είναι τόσο σημαντικός όταν έχουμε τόσους καλούς. Παίκτες όμως που έρχονται από τραυματισμό και δεν ήταν σε καλή κατάσταση μπήκαν και δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν όπως παίζει ο Ολυμπιακός, χωρίς να τους κατηγορώ. Διαταράχτηκε η χημεία μας στο 2ο δεκάλεπτο και έχω ευθύνη και εγώ».

Δείτε επίσης: Πισάρο για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Είχα πολλά προβλήματα τραυματισμών»

Loading