Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την υπέρβαση, έφτασε στα 180 εκατομμύρια ευρώ και κατάφερε να πείσει την Παρί Σεν Ζερμέν να απαντήσει θετικά.
Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Γάλλος σούπερ σταρ έγινε ποδοσφαιριστής της Βασίλισσας και έτσι κλείδωσε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του αθλήματος!
Μετά την πρώτη πρόταση των 160 εκατ. ευρώ που κατέθεσαν οι «μερένχες» και την οποία απέρριψαν χωρίς ιδιαίτερη σκέψη οι Παριζιάνοι, οι Μαδριλένοι και συγκεκριμένα ο Φλορεντίνο Πέρεθ επανέρχεται με νέα προσφορά-μαμούθ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για παίκτη που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.
Οι Μαδριλένοι πίεσαν αρκετά τους Παριζιάνους και στα 180 εκατ. τόνισαν πως ήταν και η τελευταία προσφορά για τον Κιλιάν Εμπαπέ.
Σύμφωνα με τη «Μarca», η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα την Παρασκευή (27/8), αφού ο Εμπαπέ φέρεται να έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό στους όρους του συμβολαίου του με τη «Βασίλισσα».
Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει πως η μοναδική του επιθυμία είναι να παίξει στο Μπερναμπέου με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο 22χρονος επιθετικός θα «πετάξει» μέσα στις επόμενες ώρες για την ισπανική πρωτεύουσα ώστε να κλείσει με κάθε επισημότητα το σπουδαίο deal των 180 εκατομμύρια ευρώ.
Δείτε επίσης: Σλόβαν – Ολυμπιακός 2-2: Προκρίθηκε και περιμένει την κλήρωση (pics & vid)
- Άμεσες μελέτες για την επέκταση του Μετρό στη Δυτική Θεσσαλονίκη
- Αθώωση του πρώην βουλευτή Μπαρμπαρούση από τις κατηγορίες προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας
- EuroCup: Διπλή εκπροσώπηση για τον Άρη και τον Πανιώνιο στη σεζόν 2025/26
- Σημαντικές επιδόσεις για Μακρή και Κακουλάκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης
- «Ατιμώρητος κρίθηκε ο Κ. Μπαρμπαρούσης για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr