Χατζόπουλος: «Τέλος τα χρέη σε δύο χρόνια»

Σε ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή των εκπομπών του ΠΑΟΚ μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα χρέη και για το αύριο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

propoli

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πέρασα ανώδυνα την όλη ιστορία, μόνο με μερικές κομμάρες και λίγο πυρετό την πρώτη μέρα. Δυστυχώς σχεδόν όλη η ομάδα χτυπήθηκε. Μόνο 4 παίκτες τη γλυτώσανε. Προπονητές, διοίκηση, γραφεία. Για αυτό αναβάλλαμε τα ματς που είχαμε στο πρόγραμμα. Το πρώτο που θα γίνει είναι αυτό με την Ιγκοκέα. Πιστεύω θα προλάβουν οι περισσότεροι παίκτες, αλλά να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε».

Για το πλάνο της εξυγίανσης:

«Πέρσι με την ΑΜΚ καταφέραμε και ξεχρεώσαμε μεγάλο κομμάτι. Φέτος με τη διοίκηση του κύριου Σαββίδη έχουμε ξεχρεώσει ένα κομμάτι πάνω απί 50% των προμηθευτών. Ήταν χρέος 620 χιλιάδων, που με διαπραγματεύσεις το ρίξαμε στις 350 χιλιάδες και πλέον μηδενίστηκε! Ήταν μια καλή κίνηση και υπάρχουν χρέη σε πούλμαν, φυσιοθεραπευτή. Με τα υπόλοιπα χρήματα θέλουμε να κλείσουμε πάνω από τις πληγές. Είναι κοντά στο εκατομμύριο. Υπάρχουν και χρέη προς το Μακεδονία Παλλάς. Η εφορία πληρώνεται κάθε μήνα. Χρειάζονται περίπου 80 χιλιάδες το μήνα για τις παλιές ρυθμίσεις συν τα τρέχοντα. Αυτό από μόνο του είναι παραπάνω από το παικτικό μπάτζετ.

Υπάρχει στη σκέψη μου, δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει, μήπως κάναμε κάναμε ξανά μια ΑΜΚ με τη συμμετοχή του κόσμου για να μπορέσουμε να παλέψουμε πιο γρήγορα το σβήσιμο χρεών. Βέβαια οι εποχές είναι δύσκολες. Να πω ότι εκτός από τις 500 χιλιάδες ο κύριος Σαββίδης μας μηδένισε και ένα κομμάτι που είχαμε προς αυτόν της τάξης των 300 χιλιάδων. Αν συνεχίσουμε έτσι και αν κάνουμε και άλλη ΑΜΚ και πετύχει θα είμαστε σε καλό δρόμο για να μηδενίσουμε τα χρέη σε άλλα 2 χρόνια. Δύο μόνος από τις ρυθμίσεις της εφορίας σε δόσεις είναι 100 και 120.»

Για την ομάδα, τους τραυματισμούς και την ατυχία:

«Διοικητικά έχουμε υγεία. Δυστυχώς δεν σας κάναμε να χαρείτε αγωνιστικά γιατί από την αρχή της χρονιάς πάσχουμε από αγωνιστική υγεία. Δεν θυμάμαι ξανά τόσους τραυματισμούς. Δεν καταφέραμε να παίξουμε όλοι μαζί. Χάσαμε και τον Κάρτερ, πού ήταν τρομερός επαγγελματίας και εξαίρετος χαρακτήρας. Κοιτάμε στην αγορά για να ενισχύσουμε την ομάδα, θέλουμε να πάρουμε παίκτη για να κάνουμε τη διαφορά, όχι απλά για να πάρουμε. Θέλουμε να φέρουμε κάτι καλό. Λογικά τα Χριστούγεννα θα είμαστε όλοι στο γήπεδο, άντε να λείπει ένας παίκτης. Πάνω από όλα είναι η υγεία».

Για τη στήριξη του κόσμου:

«Ο ΠΑΟΚ μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει, όσο δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος, μόνο ο λαός μπορεί να τη στηρίξει! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Είδατε στο ματς με τον Άρη, τα παιδιά βγάλανε ψυχή και πήρανε το ματς, παρά το γεγονός πως κάποιοι αμφιβάλανε. Στηρίζουμε την ομάδα, το αγωνιστικό δεν το φοβάμαι».

Δείτε επίσης: Τότεναμ: Ο Κόντε επιβεβαίωσε την προσφυγή στο CAS

Loading