Η δικαστική επιτροπή της EHF απέρριψε, όμως την έφεση και έτσι οι Ρώσοι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων λόγω της εισβολής στην Ουκρανία
Η ρωσική Ομοσπονδία χάντμπολ και η ΤΣΣΚΑ είχαν εφεσιβάλει την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EHF) από τις 28 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την οποία αποβλήθηκαν από τις διοργανώσεις της όλες οι ρωσικές ομάδες, καθώς και αυτές της Λευκορωσίας, ενώ «πάγωσε» και τους ορισμούς διαιτητών από τις προαναφερόμενες χώρες.
Η δικαστική επιτροπή της EHF απέρριψε, όμως την έφεση και έτσι οι Ρώσοι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.
- Αν προκληθούμε: Στρατηγικές απάντησης της Ελλάδας στην Τουρκία
- Ανατροπή στην κυβερνοασφάλεια: Η NSA συνεργάζεται με την Anthropic για το Mythos
- Επανεισαγωγή μαύρων ρινόκερων στο εθνικό πάρκο Ματουσαντόνα της Ζιμπάμπουε
- Σοκ για την Ιορδανία: Ο Ιμπραχίμ Σάμπρα εκτός Μουντιάλ 2026 λόγω τραυματισμού
- Αταμάν: «Απαιτούμε δίκαιο αγωνιστικό περιβάλλον για να πετύχουμε»
![]()

