Το αυριανό ντέρμπι στο Μονακό μεταξύ της τοπικής ομάδας και της πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Παρί Σεν Ζερμέν, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Ligue 1
Οι «μονεγάσκοι» τρέχουν για να προλάβουν το «τρένο» της συμμετοχής στα κύπελλα Ευρώπης και θα παίξουν μόνο για τη νίκη κόντρα στην Παρί, η οποία δεν έχει συνέλθει ακόμη από τον αποκλεισμό της στο Champions League.
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς στο πριγκιπάτο τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ απουσίασε σήμερα από την πρωινή προπόνηση της Παρί και έμεινε εκτός αποστολής, χωρίς να διευκρινιστεί ο λόγος.
Ο Μέσι, στην τελευταία του εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Παρί έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών και υβριστικών συνθημάτων, αφού μαζί με τον Νεϊμάρ θεωρούνται βασικοί υπεύθυνοι του αποκλεισμού στους «16» του Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Δείτε επίσης: Αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο παρακολούθησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου
- Στα Νέα της Τετάρτης: Παγίδες αισθητήρων απλώνονται σε όλο το Αιγαίο
- Η Όκλαντ Σίτι αποκόμισε βαθμό απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς
- Συνάντηση Τραμπ και Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ: Οι κύριες συζητήσεις μεταξύ των δύο ηγετών
- Πτώση 2% στις τιμές του χρυσού
- Επιφυλακτικότητα από τους διπλωμάτες καθώς η εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Ιράν δείχνει εύθραυστη