Ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’

Ενημέρωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ Β’ με τον Ολυμπιακό Β’ εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

propoli

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Κυριακή (13.02) στις 09:00 ξεκινάει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β-Ολυμπιακός Β για την 18η αγωνιστική της Betsson Super League 2 2021-22 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού την Κυριακή (13.02) στις 14:45.

Τιμές Εισιτηρίων
Θύρα Τιμή
S €5

Κανάλι Πώλησης

Α.

Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / Νόσησης

Mέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email. Για την είσοδο του στο γήπεδο, θα πρέπει να εκτυπώσει το/τα εισιτήριο/α σε εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εισιτήριο.

Στις ηλεκτρονικές αγορές ισχύει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Διευκρινίσεις
Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).
Οι ανήλικοι δεκατριών (13) ετών ως και (17) δεκαεπτά ετών πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) ετών έως και δώδεκα (12) ετών μπορούν να εισέλθουν ακόμη και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Οι παρούσες οδηγίες δύναται να τροποποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής της ισχύουσας νομοθεσίας.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού & τη βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου.
Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Δείτε επίσης: Super League 2: Mε νίκες συνέχισαν οι ΠΑΟΚ Β΄ και Ολυμπιακός Β΄

Loading