Στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού κανονικά το παρών έδωσε ο Σισέ ο οποίος επέστρεψε μετά την τιμωρία του Μάρτινς.
Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έλαβε μέρος στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες των «ερυθρόλευκων» που δεν αγωνίστηκαν στην χθεσινή (1/05) αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες, ενώ οι υπόλοιποι (όσοι έπαιξαν) έκαναν αποθεραπεία.
Για το αν ο Σισέ θ΄ ακολουθήσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το εξ αναβολής ντέρμπι των play off με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 4/04, 19:00), αυτό είναι κάτι που θ΄ αποφασιστεί από τον Μαρτίνς μετά την προπόνηση της Τρίτης (3/05).
Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Θεσσαλονίκη θα δείξει εάν θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το μεθαυριανό ματς και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος εδώ και μέρες αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο.
Εάν τα καταφέρει και βγάλει το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, τότε είναι βέβαιο πως θα θέσει υποψηφιότητα για το ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά στην Τούμπα.
Δείτε επίσης: Με Βρουσάι δεξί μπακ ο Ολυμπιακός στην Τούμπα
- Ισπανία: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για δεύτερη φορά
- Η Ευρώπη βάζει τέλος στα φθηνά κινέζικα ελαστικά: Δασμοί και οι επιπτώσεις στην αγορά
- Συνελήφθησαν στο Μαϊάμι ο ακροδεξιός influencer Άντριου Τέιτ και ο αδελφός του Τρίσταν
- Γιορτή σήμερα 20 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σύμφωνα με το εορτολόγιο
- Τραγωδία στη Γουιάνα: Φεριμπότ ανατράπηκε στον Ατλαντικό – 66 αγνοούμενοι
![]()
