Την χρήση του VAR από την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η ΕΠΟ μετά την σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ αποφασίσθηκε «χρησιμοποιηθεί VAR στους αγώνες Κυπέλλου από την επόμενη φάση (φάση των «16») με έξοδα των ομάδων», όπως και «να ανανεώσει τη συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με τους Κώστα Κωνσταντινίδη, τεχνικό διευθυντή Εθνικών Ομάδων και Τάκη Φύσσα, αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών».
Στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής έγινε επίσης και η «Παρουσίαση της Διεύθυνσης Νομικών Υποθέσεων / Τμήματος Αδειοδότησης: “Ετήσια ανασκόπηση προγράμματος αδειοδότησης”».
Δείτε επίσης: Super League 2: Κανονικά η 2η αγωνιστική
- Στρατιωτικές δαπάνες 1,15 τρισ. δολαρίων εγκρίθηκαν από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ για το 2027
- Συναγερμός στο Ιράν: Τρία πετρελαιοφόρα δεξαμενόπλοια σταμάτησαν στα Στενά του Ορμούζ
- Σφοδρές επιθέσεις των ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Η τραγικωμωδία επιστρέφει: Μια αναγκαία καλλιτεχνική διάσταση στην εποχή μας
- Πώς οι διακοπές μετατρέπονται σε εφιάλτη: Η κούραση πίσω από την ξεκούραση
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
