Την χρήση του VAR από την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η ΕΠΟ μετά την σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ αποφασίσθηκε «χρησιμοποιηθεί VAR στους αγώνες Κυπέλλου από την επόμενη φάση (φάση των «16») με έξοδα των ομάδων», όπως και «να ανανεώσει τη συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με τους Κώστα Κωνσταντινίδη, τεχνικό διευθυντή Εθνικών Ομάδων και Τάκη Φύσσα, αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών».
Στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής έγινε επίσης και η «Παρουσίαση της Διεύθυνσης Νομικών Υποθέσεων / Τμήματος Αδειοδότησης: “Ετήσια ανασκόπηση προγράμματος αδειοδότησης”».
Δείτε επίσης: Super League 2: Κανονικά η 2η αγωνιστική
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

