Ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, σχεδιάζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ζητώντας έξι παίκτες από την διοίκηση της Τότεναμ
Ο Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «Σπερς», Ντάνιελ Λίβι, και ξεκαθάρισε πως η ομάδα χρειάζεται σημαντική ενίσχυση για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν στην Premier League.
Στο μεταξύ ο Κόντε θέλει να έχει περισσότερες λύσεις και στο χώρο της άμυνας και κατέθεσε πρόταση 35 εκατ. ευρώ στην Τορίνο για την απόκτηση του Γκλέισον Μπρέμερ.
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος σέντερ μπακ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Serie A και ήταν στα πλάνα της Τότεναμ και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά τότε η Τορίνο απάντησε αρνητικά.
Επίσης ο Κόντε θέλει να πάρει από την ιταλική ομάδα και τον δεξιό μπακ, Γουίλφριντ Σίνγκο. Ο 21χρονος διεθνής μπακ από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν και η Τότεναμ θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. Να σημειωθεί πως για τον Μπρέμερ ενδιαφέρεται και η Λίβερπουλ, ενώ για τον Σίνγκο κινούνται Αρσεναλ και Γιουβέντους.
Δείτε επίσης: Πακέτο εισιτηρίων για Ολυμπιακό και ΑΕΚ από την ΠΑΕ Άρης
- Ουκρανία: Χωρίς προγραμματισμένη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο
- Χρυσό κέρμα του 1609 για τον βασιλιά Φίλιππο Γ΄ σημειώνει νέο ρεκόρ σε δημοπρασία
- ΗΠΑ: Διερεύνηση τμημάτων της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ως ξένων τρομοκρατικών οργανώσεων
- Στα νέα της Τρίτης: Νέες ρυθμίσεις και σημαντικά θέματα
- Google: Νέα δυνατότητα ζωντανών υποτίτλων στο Gemini Live
![]()
