Γιασικεβίτσιους: Ο Βαλαντσιούνας έρχεται στην Αθήνα σε δύο ώρες!

Γιασικεβίτσιους: Ο Βαλαντσιούνας έρχεται στην Αθήνα σε δύο ώρες!

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας ετοιμάζεται να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επιβεβαίωσε ο συμπατριώτης του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Φενέρμπαχτσε στο πρόσφατο final-4 του Άμπου Ντάμπι ανέφερε σε συνέντευξή του ότι ο Λιθουανός σέντερ θα φτάσει στην Αθήνα εντός δύο ωρών.

Αν και ο Βαλαντσιούνας δεν έχει ακόμη πατήσει το πόδι του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο Γιασικεβίτσιους ενθουσιάστηκε, αναφέροντας: «Πάντα έλεγα γιατί πρέπει να ξέρετε πράγματα για τους παίκτες; Αν δείτε κλιπς μπορείτε να καταλάβετε. Για μένα ο Γιόνας είναι εξαιρετικός, είναι ξεχωριστός».

Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών στο Άμπου Ντάμπι έδειξε τη στενή τους σχέση, με τον Σάρας να υπογραμμίζει πως πέρασαν πολλές ώρες μαζί, κάτι που ενισχύει την εμπιστοσύνη του για την ένταξη του Βαλαντσιούνας στην ομάδα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play